Epson Perfection V550 Photo

Epson Perfection V550 Photo

A4, 6400x9600dpi, Film-dia, 280x485x118mm, 4,1kg
Gyártói cikkszám: B11B210303
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!
Leírás:

Gyors, kiváló minőségű beolvasás
Az Epson Matrix CCD technológiának és a 6400 dpi felbontásnak köszönhetően minden részletet valósághűen rögzít. A gyors, energiatakarékos Epson ReadyScan LED technológiával szinte nincs is bemelegedési idő, azonnal elkezdheti a fényképek és filmek beolvasását.

Régi fotók helyreállítása
A Digital ICE technológiával a sérült film digitálisan javítható, anélkül, hogy szükség lenne az időrabló retusálás használatára. A hibák, karcok és ujjlenyomatok automatikusan eltávolításra kerülnek a beolvasott filmről. Továbbá az Epson Easy Photo Fix helyreállítja a kifakult színeket, eltávolítja a porfoltokat és beállítja az ellenfényt, hogy újra életre keltse a régi fényképeket.

Negatívok digitalizálása
A beépített átvilágító egység lehetővé teszi két 35 mm-es filmszalag (12 képkocka) vagy négy 35 mm-es keretes dia beolvasását egyszerre, és a közepes formátumú filmeket is támogatja. Az ArcSoft Scan and Stitch Deluxe szoftverrel A2-es méretű oldalakat is beolvashat, mint például nagy fényképek, újságcikkek, poszterek, stb.

Beolvasás felhőalapú tárhelyekre
Az Epson Easy Photo Scan lehetővé teszi a közvetlen beolvasást a kiválasztott közösségi média és képmegosztó oldalakra, vagy más felhő-alapú szolgáltatásokba. Szinte bárhonnan elérheti a fényképeket, és megoszthatja azokat barátaival és családjával.

Energiatakarékos
A szinte bemelegedési idő nélkül és kis energiafogyasztással dolgozó fotószkenner segíthet csökkenteni az energiaszámlát és a környezetre gyakorolt hatást.Specifikáció

Maximális lapméretA4
Optikai felbontás6400x9600 dpi
Film-dia adapterIgen
Fizikai méret280x485x118mm
Tömeg4,1 kg
DuplexNem


^